Als jullie weer eens vrijen (alleen voor mannen)

kijktinlens2Kun je er dan helemaal voor haar zijn?

 

Van man tot man

 

De volgende keer dat je weer met haar samen bent,

als je weer met de vrouw van je leven vrijt …

laat haar genieten,

zet haar op de eerste plaats,

eer haar, aanbid haar!

 

Denk niet aan je eigen genot,

Ga niet voor je eigen plezier …

in de eerste plaats!

 

Geef je over aan het hemelse,

het goddelijke in je liefdespartner

geef je over, aanbid het vrouwelijke in haar

 

geef, geef, geef,

jouw beloning komt

in de vorm van een mooi ontspannen gezicht,

een zacht ontvankelijk lichaam,

 

Laat het geen trucje zijn,

speel het niet,

probeer het te voelen met alle vezels in je lijf

Laat het haar voelen!

 

Ze zal je helemaal ontvangen,

zich volledig openen voor jou

ze zal jou aanbidden,

jou geven waar jij van droomt …

 

Maar alleen als jij kunt geven vanuit je hart …

 

Lees ook:

Pure liefde is …

Lieve vrouw, ik wil je iets zeggen vanuit mijn hart

Waarom naakt slapen zo goed is voor jou en je relatie

 

 

deel dit artikel

“Als jullie weer eens vrijen, alleen voor mannen” Deel op Facebook of Tweet dit 

 

6 gedachten over “Als jullie weer eens vrijen (alleen voor mannen)

 1. Mijn vriend vertelde me zelfs dat hij baalde dat ik als enige lag te genieten en hem liet genieten als hij mij verwende = hem niet liet genieten.

  Sorry, het is ook een hele lap tekst.

  • Beste Lara,

   Ik vind het zelf heerlijk als mijn vriendin vooral ligt te genieten. En weet je wat het is? Ik geniet vooral als zij ontspannen is, doet wat haar blij maakt, niet teveel haar best doet.

   Dan voelt zij voor mij ook fijn aan. Hoe minder we doen in bed hoe mooier het kan zijn. Maar veel mensen (en mannen) weten dat niet …

   Ik weet het, het klinkt tegenstrijdig maar het is zo. Lees maar eens mijn artikel dat volgende week dinsdag uitkomt (19 april om 20 uur),

   warme groet, Enrique Ernesto

   • Ik zit nu echt te huilen. Waarom kunnen ze mij nou niet zo behandelen? Ben ik het niet waard? Ik voel me zo’n slecht mens.

    • Beste Lara, de meeste mensen hebben geen weet van wat er allemaal voor moois in de liefde mogelijk is. Je kunt het eigenlijk niemand kwalijk nemen … hoe hadden we het moeten leren? van onze ouders, op school? Het belangrijkste in het leven moeten we zelf maar een beetje uitzoeken.

     Maar wanhoop niet. Het is een groot goed dat je nu voelt wat je niet meer wilt en dat je een glimp opvangt van wat je wel wilt. Jouw tranen laten je voelen wat je eigenlijk verlangt …

     Je bent op de goede weg, wees lief voor jezelf (en toch ook voor je partners, ze weten ook niet hoe)

     Ik hoop je te spreken,

     warme groet, Enrique Ernesto

 2. Ik heb een fijne relatie, alleen nu ik dit lees springen de tranen me in de ogen. Bij mijn ex vriendjes had ik na een lange tijd geen zin meer in sex omdat er afstand was en ze hadden altijd wat te klagen over iets dat ik niet goed deed (of het nou om sex ging of niet). Nu in deze relatie heb ik ook geen zin meer in sex terwijl er totaal geen afstand is. Door deze tekst realiseer ik me wat er waarschijnlijk mis is. Mijn huidige vriend wil mij, net zoals mijn exen wilden, niet eerst een plezier doen. Het komt allemaal op hetzelfde neer, het moest tegelijk. Mijn vriend vertelde me zelfs dat hij baalde dat ik als enige lag te genieten en hem liet genieten als hij mij verwende. Hij vond dat zelfs egoistisch. Ik lag er echt niet als een zoutzak bij, ik hield hem vast en kuste hem en zo. En mijn exen zeurden zelfs dat alleen ik verwend mocht worden en zij niet terwijl dat niet waar was. Ik snap het wel een beetje, maar het is wel lastig voor me omdat ik niet en mijn vriend kan verwennen en zelf kan genieten tegelijk. Ik heb het aan allemaal aangegeven, maar mijn exen baalden in plaats van het te begrijpen. Mijn vriend snapt het wel, maar ik voel me er totaal niet goed onder. Heb helemaal geen zin meer in die hele sex. Ik ontspan niet meer en forceer de boel maar om geen klachten meer van mijn vriend te krijgen. Zo kan ik er niet van genieten. Wat moet ik hier nou mee? Kun jij of iemand anders me helpen?

  Groetjes Lara

  • Hallo Lara,

   Dank je voor je openhartige reactie en je vraag. Ik voel je pijn en voel ook dat je daarom geen zin in seks meer hebt. Ik vind het zelf zo jammer dat vrijen niet het mooiste is wat er tussen 2 mensen kan zijn. Ik weet uit eigen ervaring dat het kan. Maar om echt te kunnen genieten van het samen vrijen is het nodig om anders naar liefde en seks te kijken.

   Ik wil in mijn blog en met DePassieTerug bijdragen aan een mooiere wereld in de slaapkamer in binnen relaties. Het kan en het is nodig. De wereld kan zo veel mooier zijn als we op een liefdevolle manier van en met elkaar kunnen genieten.

   Dat genieten is heel anders dan we in de media en in porno krijgen voorgeschoteld. De meeste mensen hebben ook geen weet van wat er allemaal voor moois op ons ligt te wachten. Maar je kunt het eigenlijk niemand kwalijk nemen … hoe hadden we het moeten leren? van onze ouders, op school?

   Het doet mij pijn wanneer ik zie hoe mensen met hun relatie en met de liefde worstelen … maar het biedt ook kansen.

   Het is niet te laat en weet je Lara?

   Je kunt bij jezelf beginnen … wanneer jij je kijk op liefde verder ontwikkelt en meer en meer weet wat jij wilt in de liefde en in bed, dan krijg je ook de mannen op je pad die daarbij passen.

   Wees blij dat je merkt dat je het niet meer wilt zoals het nu gaat of is gegaan. Maar schaf de liefde niet daarom af … er is nog zoveel moois mogelijk.

   Je kunt op http://depassieterug.nl/wp/werken-met-enrique-van-depassieterug/ je gegevens invullen en dan kunnen we in een online gesprekje kijken of ik je nog ergens mee verder kan helpen,

   warme groet, Enrique Ernesto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *