OVER

Over de Passie en Intimiteit terug vinden in je leven en relatie …

 

 Passie en intimiteit zijn nooit ver weg … je moet alleen weten waar je het kunt vinden

 

Ernesto: ik ken het ook; heb ook jarenlang geworsteld, gezocht, gepraat. Soms met meer, soms met minder succes. Die zoektocht heeft me ook veel gebracht.

Er zijn veel relatiecoaches. Maar waar de meeste anderen gaan graven in je verleden of gaan psychologiseren hou ik het bij het nu. Ik luister en kijk samen met jou/jullie hoe je de weg naar meer passie terug kunt vinden.

Ook als je een tijdje single bent en je hebt al een aantal relaties achter de rug en je ziet dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aan loopt is een relatie vol passie en intimiteit haalbaar.

 

Ernesto: voor mij géén liefdesrelatie zonder…

Schermafbeelding 2016-03-08 om 11.29.48Ik ben passie- en relatiecoach, geliefde, vader van een volwassen zoon, verbinder, trainer.

Naast persoonlijke- en relatiecoaching geef ik met veel plezier tangolessen.

Mijn leven staat in het teken van verbinden, passie en intimiteit.

In eerste instantie had ik behoorlijke schroom me te verbinden en het fysieke contact met anderen aan te gaan, maar dat heeft me juist ook veel geleerd.

 

Maakt kennis met Ernesto en behaal direct resultaat”!

Dit zeggen deelnemers over het werk van Ernesto:

  • Wat een fijne manier om zo relatietherapie te hebben. Het maakt de boel luchtiger en speelser”.
  • Ernesto is een prettige begeleider, die vanuit rust begeleidt. Een aanrader!
  • “Hij heeft me veel nieuwe mogelijkheden gegeven en mijn denkwijze echt veranderd.”
  • “Ernesto laat je op een heldere en persoonlijke manier zien hoe jij zelf de sleutel tot verandering in handen hebt.”
  • “Hij is gepassioneerd en wist hoe hij mij kon inspireren.”

 

Het gaat mij in een relatie niet om seks alleen maar om de verbinding met mezelf en met mijn partner

erotiekErnesto: “passie en intimiteit zijn voor mij een onmisbaar onderdeel van een relatie. Daarbij gaat het mij eigenlijk niet alleen om seks maar om iets anders.

Het gaat mij om een diepe verbinding met mezelf en met de ander.

Ik observeer en luister graag; ik ben altijd op zoek naar waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Waarom het de ene keer beter loopt dan een andere keer?

Maar het gaat niet om mij want iedereen heeft een andere oplossing nodig. Ik wil jou/jullie helpen oplossingen te vinden.

 

Sleutel tot passie & intimiteit in een langdurige relatie

Ernesto: “binnen verschillende langdurige relaties, waarvan één zelfs meer dan 25 jaar, heb ik gezocht naar de sleutel tot passie en intimiteit en hoe je die levend kunt houden in een langdurige relatie.

Daarnaast heb ik me verdiept in alles wat er over dit onderwerp is geschreven.

In die zoektocht ben ik veel interessants tegengekomen, zowel bij mezelf als in boeken, artikelen, cursussen. Daarbij heb ik nooit blind gevolgd maar steeds mijn eigen weg gezocht. Samen met mijn partner(s) heb ik veel uitgeprobeerd.

Ik heb in die jaren geleerd echt te genieten van het samen zijn. Ik heb een verdieping in mijn intieme relaties gevonden die ik voorheen niet voor mogelijk hield.

Het was veel minder moeilijk dan ik dacht: de oplossing ligt heel dichtbij; in mezelf! Ik heb zelf invloed op mijn liefdesleven.

Mijn inspiratie haal ik uit het leven, mijn relatie (nu en in het verleden), “Slow Sex” van Diana Richardson, “Karezza”-methods, “verslaafd aan liefde’ van Jan Geurtz en nog veel meer.

 

Ik garandeer jullie dat je samen echt verder komt

gemengdsteldansErnesto: “Ik ben geen psycholoog of geschoold relatiecoach maar een ervaringsdeskundige. Ik geloof in het transformeren van de innerlijke wereld waardoor de uiterlijke wereld, binnen dat wat mogelijk is, mee kan veranderen”. 

Mijn kracht ligt hem, volgens mij, in het kunnen luisteren en kunnen zien van het grotere geheel en het leggen van verassende verbanden.

Er zijn veel trainingen die je beloven hoe je weer passie in je relatie kan brengen. Er zijn ook veel methodes die je de meest geweldige seks beloven.

Maar waar die andere methoden niet optimaal werken omdat ze niet aansluiten bij de persoonlijke manier van leren en ervaren, te vrijblijvend zijn of gewoon niet uitvoerbaar, garandeer ik je dat jullie samen wel echt verder kunnen komen.

Het gaat me aan het hart als ik stellen zie worstelen met het contact met hun geliefde omdat zij belangrijke vaardigheden niet kennen en toepassen.

Waarom kennis voor mij houden terwijl ik uit eigen ervaring weet dat deze zoveel positieve impact zal hebben op jullie leven en relatie.

 

Als jij iets moois van jouw/jullie relatie wilt maken

En je wilt er mee aan de slag? Dan kan ik jullie verder helpen

Ik ga je wakker schudden en een ander perspectief laten zien. Ik leer je samen genieten en nieuwe wegen ontdekken

 

blauwstelIk werk alleen met betrokken stellen en singles die weten dat een liefdesrelatie de mooiste uitdaging is in hun leven.

Geliefden zoals jij, die zelf willen werken aan een prettige en langdurige liefdesrelatie.

Mensen die weten dat de relatie met je geliefde je grote kansen biedt, niet alleen kansen op geluk en een lang en gezond leven

en ervan overtuigd zijn dat een liefdesrelatie volop mogelijkheden biedt voor persoonlijke groei en vervulling.

Mensen die zich volledig willen inzetten voor het transformeren van hun probleem dat groei in hun relatie in de weg zit.

 

Wat ik je kan bieden is een …

verfijnde manier van coachen die je helpt om patronen, gewoontes en problemen vanuit een ander perspectief te bekijken en er een verassende wending aan te geven.

Ik bied een intensieve manier van samenwerken die kan bestaan uit een “all-day intensive”, “mini-intensives” van 2 tot 3 uur of korte (online) doorbraaksessies van 1,5 uur.

Soms zijn we in 30 minuten stappen verder. Een andere keer heeft het meer tijd nodig.

Ik kijk er naar uit van jou / jullie te horen.

Ernesto

info@depassieterug.nl